Mijn naam is Egon Hennekes geboren en getogen in Dordrecht. DE stukadoorsstad van Nederland!

Samen met de ervaring van mijn vader die ruim 30 jaar in het vak heeft gezeten ben ik sinds april 2011 Stukadoorsbedrijf E.L. Hennekes begonnen.

Stukadoorsbedrijf E.L. Hennekes is in de regio Zuid-Holland Zuid en daarbuiten gespecialiseerd in zowel traditionele als moderne werken, bestaande en nieuwbouw projecten. Ik richt mij vooral op de particuliere sector. Onder mijn opdrachtgevers behoren ook diverse aannemers en bouwbedrijven.

Stukadoorsbedrijf E.L. Hennekes zorgt voor een nette en strakke afwerking in uw huis of pand.Ik werk altijd nauwkeurig, vakkundig en netjes. Bij mij bent u dan ook verzekerd van een perfect resultaat!Ik lever niet alleen professioneel stucwerk, maar doordat ik geen duur betaald pand of meerdere auto’s te onderhouden heb kan ik voor lagere prijzen dezelfde kwaliteit leveren.

Zoekt u een goed stukadoorsbedrijf voor de beste prijs? Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf E.L. Hennekes uit Papendrecht aan het juiste adres!Als specialist in de afbouw lever ik een compleet pakket voor binnen en buiten, zowel voor nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Neem gerust contact met mij op via email info@stukadoorsbedrijfhennekes.nl, of op telefoonnummer 06-42739486, voor een vrijblijvend gesprek.

Waarom kiezen voor het stucwerk van Stukadoorsbedrijf E.L. Hennekes:

  Strak en perfecte afwerking

  Nette werkwijze

  Kwaliteitsmaterialen

  Betaalbare prijzen

  Betrouwbaarheid

  Flexibel in tijden

  Schoon achterlaten

  Klant is Koning!!!